Доставка, монтаж и ремонта на PVC и AL дограма, комарници и щори. Гаранционен и извън гаранционен сервиз. Довършителни и строително-ремонтни дейности. Безплатни консултации.

VEKA SOFTLINE 82

От месец февруари 2011 г. на пазара в Германия е новата профилна система на  VЕКА Softline 82. Първоначалното представяне на системата се състоя на специализирания панаир в Нюрнберг  fensterbau/frontale 2010 г. Изминалото време до официалния старт беше използвано за интензивен диалог с клиентите за изчистване на детайлите по новите профили. Така на практика бяха отразени ценни съвети от практиката както по отношение на изработването на прозорци, така и по маркетинга.  Резултатът е система, която в най-пълна степен отразява актуалните и бъдещите потребности на пазара и енергийната ефективност. Това е видно от многобройните иновации в конструкцията на профилите и тяхното  многообразие - Softline 82 от самото създаване е комплексна система. Всички профили отговарят на най-високите качествени показатели от клас  А по RAL. Прозоречните системи трябва да отразяват в бъдеще две основни тенденции: от една страна - все по-големите елементи и тежките тройни стъклопакети изискват изключително стабилни профили. От друга страна - изискванията за енергийна ефективност ще стават все по-строги. VЕКА Softline 82 е съобразена по най-добрия начин с тези две тенденции. Дори в средносрочен план VЕКА Softline 82 отразява всички бъдещи изисквания. Защото тя представлява основа за по-нататъшно развитие.  Производителите на дограма днес няма дълго време да имат нужда да извършват пренастройки на производството си, защото основните размери на профилите няма да се променят при по-нататъшното развитие на системата.  Специфичният строеж на VЕКА Softline 82 и отделните конструкционни детайли гарантират  още днес постигането на стандартите от бъдещето дори с двоен стъклопакет. Коефиценти на топлопреминаване на рамките от 1,0 W/m²K подсигуряват реализирането на топлоизолация на прозореца до 0,67 W/m²K. С това дори се надхвърлят топлотехническите характеристики за изискваната в момента енергийна ефективност на дограмата в Германия, като се  покриват и очакваните по-строги изисквания от 2012 г. Топлинните потоци в дограмата са оптимизирани за избягването на опасността от образуване на мухъл и конденз от вътрешната страна на прозорците.  VЕКА Softline 82 осигурява перфектна топлоизалация и стабилна конструкция благодарение на здрави стоманени усилители. Многото детайлни нововъведения я определят като  иновативната система според изискванията на бъдещето.


SOFTLINE 82

Характеристики на профила:

  • 82 мм широчина на профилите с универсално приложение за ново строителство и саниране
  • Дебелина на стените от най-високо качество (RAL-Клас A)
  • Надеждни стоманени усилители за стабилност и лесна работа
  • Елегантни, леко заоблени ръбове
  • Превъзходна топлозащита вследствие на иновативен многокамерен строеж и стойности на топлоизолация до 0,67 W/(m²K) при използването на троен стъклопакет
  • Три области на уплътняване със среден уплътнител в касата, които изолират от студ, влага и течение
  • Висококачествени уплътнения в атрактивен сив цвят
  • Дълбочина на остъкляване от 25 мм, препятстваща образуването на термомостове
  • Богата гама цветове постижими с фолиране или алуминиеви капачки
  • Профилите от SOFTLINE 82 се рециклират на 100%SOFTLINE 82
Вижте още: VEKA SOFTLINE 70 AD
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg