Доставка, монтаж и ремонта на PVC и AL дограма, комарници и щори. Гаранционен и извън гаранционен сервиз. Довършителни и строително-ремонтни дейности. Безплатни консултации.
VEKA

VЕКА е известна отдавна като фирма, предлагаща качество с високи стандарти. Сертификати от реномирани национални и международни независими атестационни институти потвърждават отново и отново този факт. Качеството VЕКА обхваща и много други аспекти извън това на продуктите: изключително богата профилна гама, сигурни доставки, система за опазване на околната среда и др. Всичко това помага нашите клиенти да печелят от дограмата с едно от най-високо качества. 

Системите на VЕКА са изпитани и сертифицирани от клас А по DIN EN 12608. Дебелината на външните стени на профилите от 3 мм осигурява по-голяма здравина в ъглите и стабилност на конструкциите, по-добра топлоизолация и шумозащита. Качество, което гарантира дълготрайна функционалност и сигурност.

VЕКА предлагат на своите клиенти многообразни възможности за различна по дизайн, цвят и предназначение дограма, плъзгащи и други конструкции. Дограма по индивидуален вкус и за всеки архитектурен стил.
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg