Доставка, монтаж и ремонта на PVC и AL дограма, комарници и щори. Гаранционен и извън гаранционен сервиз. Довършителни и строително-ремонтни дейности. Безплатни консултации.
PVC Дограма
     
     На пръв поглед PVC дограмата от различни производители не се различават помежду си, особено ако се разглеждат от краен потребител. Професионалистите също знаят, че по отношение на противовзломната защита, класовете звукоизолация или начина на остъкляване, профилите се отличават технически в нюанси. Как потребителят да се ориентира и да направи своя избор сред множеството предложения? Или само цената има значение? Не, защото за всеки потребител решаващо значение има какво получава срещу платената цена. 
     Разликата между качествения и некачествения прозорец не се проявява веднага, а личи най-вече когато вследствие на интензивна употреба или амортизиране при недостатъчна стабилност се нарушава функционалността на дограмата. Марките дограма, които предлагаме, са с доказани във времето качества. Всяка марка има своите специфични изисквания, затова при избора на дограма предлагаме консултация с наш специалист, за да получите най-доброто. 

Разгледайте основните марки дограма, които предлагаме:


Направете запитване за оглед и консултация сега на тел.: 087 869 02 42; 088 869 02 43 или ни пишете
Изпрати
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg